Algemene voorwaarden


Kortingscodeland.nl
Kortingscodeland.nl doet zijn uiterste best om u als bezoeker te voorzien van alle in Nederland beschikbare kortingscodes, vouchercodes, gratis producten, actiecodes, promotiecodes, acties, kortingsbonnen, aanbiedingen en kortingen (hierna ‘kortingen’ genoemd).
Kortingscodeland.nl verwijst gebruikers door naar (web)winkels met kortingen, wij verkopen zelf geen producten of diensten.
Alle content op Kortingscodeland.nl is eigendom van Kortingscodeland.nl. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van Kortingscodeland.nl te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Kortingen
Kortingscodeland.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder kortingen, reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. Wij kunnen geen garanties afgeven rondom de geldigheid en werkzaamheid van kortingen.
Kortingen op Kortingscodeland.nl zijn niet geldig op producten waarop wettelijk geen korting gegeven mag worden.

De Algemene Voorwaarden
Indien u gebruikt maakt van Kortingscodeland.nl gaat u daarmee ook akkoord met de geldende algemene voorwaarden.
Alle kortingen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen.
Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.

Kortingscodeland.nl op Verisgn. Bij de meeste webwinkels op Kortingscodeland kunt u betalen met iDeal.

Bekijk meer over persoonsgegevens op Rijksoverheid.nl.


Webshops

  • Kortingscodeland.nl - Bespaar geld!
    Door met Kortingscodeland.nl online te shoppen bespaart u geld! Kortingscodeland verzamelt alle kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van verschillende webwinkels in Nederland. Door van deze kortingen te profiteren koopt u online altijd voor de scherpste prijs!
  • Real Time Web Analytics